Mijn twin & ik

Deze vraag wordt mij regelmatig gesteld. Leef jij met je twin? Heb je die seperatie periode ook meegemaakt?

Vandaar deze persoonlijke blog over mijn twin en mij.

We ontmoeten elkaar op 22 december 1995 en het was liefde op het eerste gezicht. Helaas was dit een malig en zagen we elkaar hierna pas weer in 1997.

De klik was er gelijk weer en toen verloren we elkaar niet meer uit het oog en kregen 20 september 1997. Het voelde gelijk zo goed als thuis komen. Bij de eerste ontmoeting had ik: Dit is de vader van mijn kind.

Eerder had ik een toxische relatie gehad met iemand waarmee ik ook samengewoond heb. Die relatie heeft twee en half jaar geduurd. Toen had ik de moed gevonden er een einde aan te maken aan die relatie, bloeide ik weer helemaal op en kwam tot mijzelf.

Toen ik mijn twin ontmoette wist ik dus duidelijk de verschil tussen echte liefde & liefde met een narcist.

Niet elk tweelingziel heeft een separatie periode voor het samen zijn. De processen kunnen zich ook voldoen tijdens de relatie. Dit verschilt dus per stel.

Tijdens ons huwelijk hebben wij bijvoorbeeld veel ups en downs gehad. Zo had mijn twin het moeilijk dat ik meer de spirituele weg in ging.

Hij heeft hier niets mee en geloofde er tot een bepaalde hoogte wel in maar ook weer niet. Dit was best wel een ding wat tussen ons stond. Gelukkig stond. Want nu laat hij mij totaal mijzelf zijn en ben ik hier vrij in om te doen & steunt hij mij 100%.

Dit is fijn voor mij een partner die achter mij staat. Hij erkend inmiddels ook wel dat hij ook medium gaven heeft, alleen hij wil er dus niets mee doen.

En dit is zijn weg die hij alleen zelf kan oplossen. Dat steun ik ten volle en zo laten we elkaar vrij en claimen elkaar niet. Dit is voor ons belangrijk.

En dit houden we al een mooie tijd vol, 24 juli 2023 zijn we dan ook 25 jaar getrouwd en maken we er een feestdag van.